Kies voor Omnipresence Marketing

Dat is overal tegelijkertijd aanwezig zijn en zichtbaar worden bij jouw klanten, waar ze ook zijn!

 

  1. Giant Marketing
  2. Omnipresence Marketing

Wil je als ondernemer écht het verschil maken?

Met Omnipresence Marketing haal je het maximale uit de online wereld en vergroot je aanzienlijk de zichtbaarheid van jouw bedrijf en merk. Wanneer jouw merk overal gaat waar jouw klanten gaan, gebeurt er iets bijzonders!

omnipresence en marktleider

Denk Omnipresent en wordt Marktleider

In een dynamische wereld waarin bedrijven voortdurend concurreren om klanten te bereiken, is het cruciaal om een voorsprong te nemen in jouw sector. Marktleiderschap gaat verder dan simpelweg het grootste marktaandeel of de meest innovatieve producten hebben. Het draait om het opbouwen van een merk waar klanten kwaliteit, betrouwbaarheid en voortreffelijkheid mee associëren. Maar hoe bereik je dit? Het antwoord schuilt in het concept van omnipresence.

Overal aanwezig zijn, zowel Offline als Online

jouw klant is overal

Omnipresence Marketing: Bereik jouw klanten overal

Wil je jouw klanten effectief bereiken en betrekken, zowel in de fysieke wereld als in het digitale en sociale universum? Omnipresence Marketing is de sleutel tot succes! Maak kennis met onze unieke marketingstrategie die je merk naadloos en consistent presenteert op meerdere kanalen en platformen, waaronder fysieke winkels, websites, sociale media, e-mails en apps.

Een sterke merkbeleving op elk kanaal

Omnipresence Marketing en merkbeleving gaan hand in hand bij het creëren van een onvergetelijke klantervaring. Door je merk naadloos en consistent te presenteren op meerdere kanalen en platformen, zoals fysieke winkels, websites, sociale media, e-mails en apps, creëer je een sterke en samenhangende merkbeleving die de betrokkenheid van jouw klanten vergroot.

klantbeleving

Wat is inbegrepen bij Omnipresence Marketing

Een All-in-One Aanpak voor Jouw Omnipresence Marketingstrategie

Om overal tegelijkertijd aanwezig te zijn is naast een strak marketingplan en marketingstrategie, het maken van content essentieel. Je wilt dat het aan niets ontbreekt en zeker niet uurtje factuurtje berekend wordt. Daarom is in al onze Omnipresence Marketing pakketten het volgende standaard inbegrepen:

marketing plan

MARKETING PLAN

We starten met een intakegesprek zodat we alles over jou en jouw bedrijf te weten komen. Op basis daarvan maken wij het ideale omnipresence marketing plan afgestemd op jouw bedrijf

strategie

MARKETING STRATEGIE

Daarna brainstormen we over de juiste social media kanalen op basis van je doelgroepen. We ontwerpen de juiste verkoop-funnel en bepalen zo de ideale marketingstrategie

contentcalender

CONTENT KALENDER

Omdat we natuurlijk stipt op de beste tijden willen posten, is een content kalender een must-have tool om dit te realiseren. Daarmee hebben we gelijk het perfecte overzicht in al jouw online kanalen

tekst en afbeeldingen maken

TEKST & AFBEELDINGEN

Je gaat natuurlijk niet zelf eigen teksten schrijven en afbeeldingen zoeken. Alles wordt door professionele copywriters geschreven en versterkt door passend beeldmateriaal

fotoshoot op locatie

FOTOSHOOT OP LOCATIE

Uiteraard wil je naast leuke tekst en afbeeldingen ook echte beelden gebruiken. Daarom regelen wij een professioneel fotograaf die bij jouw langskomt en op locatie professionele foto’s maakt

bedrijfsfilm

BEDRIJFSVIDEO

In 2021 had ruim 87% van de bedrijven minimaal een of meer bedrijfsvideo’s. Ons camerateam komt bij jou op locatie en regelt alles, van script tot montage, óók een coole drone!

De ultieme merkervaring: Jouw boodschap, overal verspreid

De ultieme merkervaring: Jouw boodschap, overal verspreid

omnipresence,marketing,online,omnipresent
omnipresence,marketing,online,omnipresent

Mensen denken eerst aan jou

Je wordt top-of-mind wanneer het tijd is om een aankoopbeslissing te nemen. Dat betekent directe bezoeken aan jouw winkels en/of jouw website

Jij wordt de autoriteit

Mensen vertrouwen de merken die ze regelmatig ervaren

Je verhoogt het aantal conversies

Marketing die aansluit bij de levensstijl en behoeften van jouw klanten genereert verkopen, herhaalaankopen en langdurige loyaliteit

Hoe zou het voor je zijn…

Z

Als je niet meer druk hoeft te maken om al jouw online marketing

Z

Als je meer leads, klanten en omzet kunt halen uit al je online en social media kanalen?

Z

Jij vanaf nu een voorsprong creëert ten opzichte van je concurrentie?

Z

Als jouw klanten ook loyale klanten worden?

Klantenreviews

Dit zeggen onze tevreden klanten

“Erg goede ervaringen met dit marketingbureau. Zowel op Facebook, LinkedIn en Google Mijn Bedrijf goed vindbaar en altijd omnipresent. Echt een aanrader voor bedrijven die snel hun zichtbaarheid willen vergroten en aan nieuwe klanten willen komen zonder extra tijd hieraan te besteden.”

Bram van Leeuwen

Eigenaar, The Denin Store

“Giant Marketing ontzorgt ons bedrijf op het gebied van online marketing. Met ons lange termijn en persoonlijke samenwerking zien we daarbij al een flinke groei in organische vindbaarheid. Erg prettig!”

Brandon

Algemeen Directeur, SaaS Canadian Impact

“Vanaf het begin duidelijk wat ik kon verwachten. Het team van Giant Marketing weet de doelgroep perfect te bereiken en de samenwerking ervaar ik als efficiënt, fijn, en heel persoonlijk.”

Marco Haitsma

Eigenaar, Haitsma Graveerwerk

Super blij met de manier waarop Giant Marketing mij als startende ondernemer op weg heeft geholpen. Ik heb nu een waardevol netwerk van warme leads op LinkedIn en dankzij de persoonlijke begeleiding van het team van Giant Marketing heb ik mij ontwikkeld in het voeren van sales gesprekken. Absoluut een aanrader!

Miranda van Huis

Directrice , Winst in de Praktijk

Kies voor winnende resultaten!

word onze gewaardeerde klant

Plan nu een waardevol gesprek over Omnipresence Marketing voor het versterken van je Merkbeleving en -strategie

Ontdek wat dit voor jou kan betekenen

Deel alsjeblieft alle informatie wat kan helpen met het voorbereiden van ons gesprek. Na dit gesprek heb je een duidelijk beeld wat je kunt verwachten zodra wij voor je aan de slag gaan met Omnipresence Marketing.

Creatieve Hub

Mindsets

%

Groeikans

Creatieve Hub

Mindsets

%

Groeikans